webhosting

WEBHOSTING

Wilt u een webwinkel opzetten, een WordPress site maken of een eenvoudige statische, informatieve site? Onze hostingpakketten zijn geschikt voor de meeste populaire webwinkel en content management systemen. Doordat wij gebruik maken van krachtige, moderne servers bent u verzekerd van een snel reagerende website.

Al onze webhosting pakketten zijn standaard uitgerust met een groot aantal e-mail adressen, forwarders, spamfilter, virusscanner, MySQL databases, PHP5, statistieken en Installatron.

Zakelijke Webhosting

Onze zakelijke pakketten bieden net even dat beetje extra voor het hosten van uw zakelijke website of webshop. Standaard inbegrepen is bijvoorbeeld onze telefonische support en ieder uur een  backup van uw website en bestanden met 7 dagen retentie.

De servers draaien in onze Intel Modular server systems in een zakelijk netwerk. U krijgt met deze combinatie een uitermate stabiele server omgeving verkrijgbaar in Nederland. Met deze servers garanderen wij dat uw server in een stabiele en redundant omgeving komt te draaien van de hoogste kwaliteit!

DirectAdmin

Uw domein en website hosting zijn bereikbaar via het uiterst gebruiksvriendelijke beheerpaneel, Direct Admin. In deze omgeving heeft u toegang tot al uw instellinge van uw hosting pakket. U kunt uw DirectAdmin pagina bereiken door te server naar http://www.uwdomein.nl:2222. Wilt u meer informatie over webhosting met DirectAdmin? Lees onze wat is DirectAdmin pagina.

Installatron

Alle webhosting pakketten van DB-Hosting zijn standaard voorzien van Installatron. Installatron is een installatie module welke u terugvindt in het Direct Admin Panel waarmee u zeer eenvoudig een script of applicatie toevoegt aan uw website. De technische kennis om een van deze software pakketten te installeren, heeft u voortaan dus niet meer nodig!

Webhosting bij DB-Hosting:

  • Dagelijkse Backup

    Uw data is van groot belang. Daarom maken wij dagelijks een backup van al uw gegevens.

  • Gratis Domeinnaam

    Onze webhosting pakketten zijn inclusief een gratis domeinnaam

  • 24 uurs service

    Problemen moeten opgelost worden. Wij staan 24 uur per dag tot uw beschikking.

DirectAdmin