servers

Servers Hosten

Bij DB-Hosting kunt u verschillende soorten Servers hosten. Wij gebruiken de nieuwste en krachtigste servers die er op dit moment op de markt zijn. Betrouwbaarheid is enorm belangrijk, daarom monitoren wij onze servers 24/7, dit alles om stortingen te het minimale te beperken. Wij bieden standaard bij al onze producten een uptime garantie van 99,9% aan.

Dedicated Server

Een Dedicated Server (DS) is een server die in zijn totaal ter uw beschikking staat. Deze vorm van serverhosting is bedoeld voor bedrijven die zware applicaties draaien. Ook is het mogelijk om met een DS meerdere VPS’en te draaien. U kunt hierbij kiezen voor verschillende processorsnelheden, geheugencapaciteiten en Service Level Agreements (SLA’s).

Lees meer over Dedicated Server Hosting

Virtual Private Server

Dankzij de opdeling gedraagt een VPS zich als een eigen server. Bij dit type serverhosting garandeert DB-Hosting u de CPU-capaciteit en het RAM-geheugen. Omdat u root-toegang krijgt, heeft u alle technische vrijheid. Het is mogelijk om elke gewenste applicatie te installeren. De oplossing voor de meeste bedrijven die professionele webhosting zoeken.

Lees Meer over Virtual Private Server Hosting

Gameservers

Bij DB-Hosting hebben wij ruime ervaring in het verhuren van de beste GameServers. Door onze ervaring in het verhuren van Game Servers kunt u erop vertrouwen dat wij u een service van hoge kwaliteit bieden. Als klant van DB-Hosting bieden wij u een uitstekende ondersteuning voor het inrichten en onderhouden van uw GameServer.

Lees meer over GameServers

Waarom DB-Hosting?

  • 24/7 monitoring van de werking van uw servers
  • Eenvoudige upgrademogelijkheden
  • Aantrekkelijk geprijsd
  • Allerhoogste bereikbaarheid van uw server