domeinen

Domeinen Registreren

Uw registreert uw  domeinnaam al vanaf € 12.50 per jaar. Een domeinnaam is een unieke naam voor uw website. Het beste kiest U een naam die iets zegt over uw bedrijf, vereniging of hobby. Met deze unieke domeinnaam, kunt U e-mail versturen en ontvangen en uiteraard een website maken die bereikbaar is onder uw unieke domeinnaam.

Bij DB-Hosting registreert u binnen enkele minuten de meest populaire domeinen.

Gratis Domein verhuizen

Verhuizen van uw domeinnaam is kosteloos. U betaalt enkel de jaarlijkse domeinnaam registratiekosten. U hoeft niet te ondernemen voor de verhuizing van uw domein. Neem contact met ons op en wij nemen u al uw zorgen uit handen.

Domein Check

De eerste stap naar het aanvragen van een domeinnaam is het controleren of het domein nog vrij is. Veel domeinen zijn namelijk al in gebruik. Maar wie weet zitten uw domeinen er nog tussen en zijn ze vrij. Doe daarom snel onze Domein Check.

Registreer je een domeinnaam, dan heb je dus een adres. Deze kun je doorverwijzen naar een bestaande website of je kunt er zelf een ‘gaan wonen’, maar dan heb je ook webhosting nodig, een huis voor onderdak. Bij DB-Hosting heeft u al een professioneel hosting pakket vanaf € 2,50 euro per maand.

Wat kosten Domeinen?

DomeinnaamPrijs incl. 21% BTW
uwnaam.nl € 12,50Actie: Eerste jaar 50% korting
uwnaam.be € 12,50Actie: Eerste jaar 50% korting
uwnaam.eu€ 12,50Actie: Eerste jaar 50% korting
uwnaam.com€ 14,50
uwnaam.net€ 14,50
uwnaam.org€ 14,50
uwnaam.biz€ 14,50
uwnaam.info€ 14,50
uwnaam.name€ 14,50

Domeinnamen zijn inclusief DNS (eventueel DNS redirect)

Staat uw gewenste extensie er niet bij neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.